Webbinar
Nedan presenterar vi kommande kostnadsfria webbinarium som ges av FullkornsFrämjandet i samarbete med näringsliv, akademi, myndigheter, offentlig måltidsverksamhet och civilsamhällesorganisationer.

Varför ska vi äta mer fullkorn?
16 APRIL: Fullkorn är en av de viktigaste kostfaktorerna av betydelse för folkhälsan. Fullkorn utgör också en central del av den växtbaserade delen av kosten vars konsumtion bidrar till stora […]

Hur använder man ”fullkorn” i märkning och marknadsföring?
6 MAJ: Att intaget av fullkorn behöver öka råder det ingen tvekan om. Ett sätt att göra det enkelt för konsumenter att hitta produkter med fullkorn i butik och bageri […]

Ett halvår efter Nobelmiddagen – vad hände?
10 JUNI: Kulturgröten på Nobelmiddagen satte kornbulgur på kartan. Thomas, David och Jessie berättar om hela värdekedjan från kulturspannmål via hydrotermisk process till god måltid. Foto: Dan Lepp, Nobelstiftelsen • […]